GLITTERIN KIINNITYS

MIKÄ ON PARAS TAPA GLITTERIN KIINNITYKSEEN?

 

Glittermeikin ja ihotimanttien kiinnitykseen on useampikin tapa! Glitterin kiinnitys ei ole ollenkaan niin haastavaa kuin saattaa kuvissa vaikuttaa.

Glitterin kiinnityksessä kannattaa huomioda muutamakin asia. Ensinnäki se miten kestävän kiinnityksen haluaa JA miten kestävän kiinnityksen ennen kaikkea tarvitsee. Toinen huomiotava asia on se, mihin ihon alueelle aiot glitteriä ja/tai kasvotimantteja laittaa.

Kun olet huomioinut kiinnityksen kestävyyden tarpeen ja valinnut oikean alueen ihollesi, seuraavaksi voit valita parhaan kiinnitysmenetelmän käyttötarkoituksesi mukaan. Vedetön rasva, kuten vaseliini, on loistava valinta kevyempiin ja helposti poistettaviin meikkeihin. Glitternistin iholiima tarjoaa pidempikestoisen kiinnityksen esityksiin tai tapahtumiin, missä meikin on pysyttävä virheettömänä pitkään. Lisäksi glitterin käyttö hiuksissa tai partassa onnistuu helposti hiusgeelin avulla. Kynsien koristeluun sopii läpinäkyvä kynsilakka, jonka päälle ripotellaan glitteriä. Valitsemasi menetelmä riippuu toivotun lopputuloksen kestävyydestä ja käytön mukavuudesta. Lue lisää alta!

ALEKOODILLA SPARKLEBABY 20% alennus seuraavasta ostoksesta 🙂

 Silmien alla kiinnitykseen kannattaa käyttää vaseliinia tai muuta vedetöntä rasvaa. Silmien alla kiinnitykseen kannattaa käyttää vaseliinia tai muuta vedetöntä rasvaa.

VEDETÖN RASVA GLITTERMEIKIN KIINNITYKSEEN

Jos haluat tehdä “klassisen glittermeikin”, kuten koristella silmäkulmia, silmien alusia tai poskipäitä suosittelemme käyttämään ehdottomasti vaseliinia tai muuta vedetöntä rasvaa (Miracle Balm, Vitalis, tms). Vedetön rasva kiinnittää glitsut hellävaraisesti, mutta kestävästi. Lisäksi vedetön rasva jättää glittermeikkiin “työstövaraa”, jos vaikka haluat korjata meikkiä myöhemmin!

Rasvaa ei todellakaan tarvitse paljon. Pidä myös mielessä mahdolliset juonteet ja kasvojen liikkeet! Esimerkiksi liikkuvalle luomelle ei vaseliinia voi laittaa, koska se tulee mitä suurimmalla todennäköisyydellä paakkuuntumaan. Glittermeikki ei myöskään ole edukseen jos se kiinnitysaineen mukana jää ihon juonteisiin epämääräisiksi klönteiksi.

Jos haluat glittermeikistä vielä hieman kestävämmän, voit ruiskauttaa meikin päälle hieman hellävaraista hiuslakkaa tai meikinkiinnitysainetta. Hiuslakkaa ei todellakaan kannata käyttää iholla päivittäin, mutta silloin tällöin sen käytöstä ei pitäisi aiheutua haittaa! Tunnet itse ihosi parhaiten, joten tässäkin kohtaa tiedät varmasti kestääkö ihosi pienen annoksen hiuslakkaa 🙂

 Glittertatuointien kiinnitykseen kestävin kiinnitysaine on iholiima.

Glittertatuointien kiinnitykseen kestävin kiinnitysaine on iholiima.

IHOYSTÄVÄLLINEN GLITTERLIIMA

Glittereiden kestävämmän kiinnityksen paras kaveri on ihoystävällinen liima. Kestävämpää kiinnitystä kannattaa käyttää glittertatuointien laittoon, ehdottomasti kasvotimanttien kanssa ja esimerkiksi silloin jos tarvitset super kestävän kiinnityksen glittereille (esiintyminen, tms). Iholiiman kanssa kannattaa huomioda nopea kuivuminen ja hieman työläämpi poistaminen, jonka takia esim lasten kasvoille ei kannatta laittaa glitterliimaa ollenkaan. Glittertatuoinneista voit lukea lisää täältä!

Jos kiinnität glitterit ja/tai ihotimantit esimerkiksi ripsiliimalla, kannattaa ottaa huomioon se minkä värikseksi liima kuivuu sekä liiman vahvuus. Nimittäin useammat vahvemmat liimat (partaliima, peruukkiliima, tms) saattavat tuoksua erittäin voimmakkaalta, jolloin ne saattavat ärsyttää silmiä.

 

GLITTERHIUKSET JA GLITTERPARTA

Glitterhiuksiin, glitterpartaan tai muille “karvaisille” alueille kannattaa käyttää hiusgeeliä. Suosittelemme laittamaan geelin ensin halutulle alueelle (ei tarvitse säästellä) ja sen jälkeen joko ripottelemaan glitterit geelin päälle tai käyttämään isoa sivellintä tai sormia.

Muistathan että geeli kuivuu kovaksi, joten parta ja hiukset kovettuvat geelin käytön yhtedessä. Jakaus, nuttura tai esimerkiksi ponihännän tyvi ovat hyviä paikkoja hiusglitsuille.

GLITTERKYNNET

Kaikki glitterimme sopivat oikein hyvin myös kynsien koristeluun! Laita läpinäkyvä lakka kynteen ja ripottele glitter päälle. Anna kuivua ja laita päälle vielä kerros tai kaksi päälilakkaa! Voit myös dipata lakatun kynnen suoraan glitterpurkkiin.

 

GLITTERMEIKIN POISTAMINEN

Glittermeikki lähtee parhaiten iholta kasvojenpuhdistuspyyhkeellä (tai baby swipesilla) ja teipin avulla.

Pyyhi glitter ensin kasvopyyhkeellä hellävaraisesti iholta, niin että saat suurimman osan hileistä pois kasvoiltasi.
Viimeisimmät hileet on hyvä ottaa pois teipillä. Irtohileet tarttuvat teippiin erinomaisesti, jolloin glitteriä ei tarvitse huuhtoa viemäriin kasvojen pesun yhteydessä.
Jos olet käyttänyt kiinnitykseen ihoystävällistä liimaa, kokeile poistamiseen öljypohjaista meikinpuhdistusainetta ennen teippiä. Pyyhi glitterit ensin öljypohjaiseen meikinpoistoaineeseen kostutetulla pumpulilla ja nappaa loput hileet talteen teipillä.
Glitter on onneksi todella riittoisaa tavaraa ja sitä kuluu kerralla todella vähän. Esimerkkinä yhdellä 5 ml purkin sisällöllä saa peitettyä noin A4 -kokoisen paperin kokoisen alueen, joten sisältö riittää luultavasti pitkäksi aikaa!

Lisää glittermeikkauksesta voit käydä lukemassa tästä!

IHANIA HILEITÄ!

Tiina