Glitternisti yritystapahtumaasi

Glitternisti-, eli glittermeikkitiimin, voi tilata mihin tahansa tapahtumaan Suomessa välillä HKI-Rovaniemi. Teemme keikkoja myös Suomen ulkopuolella.

Glittermeikkien lisäksi teemme myös kasvo/vartalomaalauksia, lettejä, perinteisiä meikkikeikkoja ja pikamanikyyrejä. Glitternisti sopii oikein hyvin aikuisten ja lasten tapahtumiin! Keikat voidaan tehdä myös biohajoavilla tuotteilla.

Tähän mennessä olemme glittermeikanneet asiakkaitamme ja heidän vieraitaan muun muassa keikkalavalla, pikkujouluisissa, avajaisjuhlissa, festivaaleilla, klubeilla, hääjuhlissa, oopperassa, VR:n junassa, vaatelainaamossa, mainoskuvauksissa ja konserteissa.

Kuulemme myös mielellämme asiakkaan ideoita ja toiveita koskien keikkoja ja suunnittelemme mieleisenne yritystapahtuman!
Kaikki tarjoamamme palvelut näet täältä.

Ota yhteyttä / pyydä hinnasto!

ECO -glitterkeikat ekoglittereillä

Huoli pienen pienten mikromuovihileiden päätymisestä vesistöihin ja luontoon on täysin aiheellinen. Tästä syystä haluamme tarjota teille ihanille myös vastuullisemman glittervaihtoehdon! Eco -sarjamme ekoglittereitä löytyy aina keikkasetistämme, mutta pystymme toteuttamaan hileunelmat myös ainoastaan luontoystävällisillä ekoglittereillä!

ECO -sarjamme ekoglitterit ovat täysin myrkyttömiä ja yli 90 prosenttisesti luonnossahajoavia tuotteita, jotka on tehty kasviperäisestä selluloosasta. #guiltfreeglitterfun

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä täältä ja/tai käy lukemassa lisää tärkeästä aiheesta.

Glitter polttarit tai synttärit!

Onko THE tärkeä päivä tulossa? Mietitkö millä saada vieraat hyvälle tuulelle x 100 ja muistamaan bileesi ikuisesti?! We got you covered!

Glitternistit koristelevat vieraasi glittermeikeillä ja/tai glittertatuoinneilla kotona, puistossa tai vaikka juhlatilassa. Toteutamme villeimmätkin hileunelmasi ja voimme rakentaa juhlien ympärille myös laajemman teeman. Tarvittaessa voimme buukata paikalle myös valokuvaajan ottamaan kivat fotomuistot ja meikkaaja/kampaajan tuunamaan päivänsankarin tai isomman porukan viimeisen päälle juhlakuntoon!

Kerromme mielellämme lisää, ota yhteyttä tai käy katsomassa mitä kivaa löydät juhliisi nettikaupastamme!

Commercial & Collaborations

Glittermeikkien lisäksi toteutamme tarpeen mukaan myös klassisen meikkauksen ja kampaukset. Tiimiimme kuuluu useampikin meikkaaja/maskeeraaja, joten isompikin tuotanto hoituu nopeammalla aikataululla!

Olemme toteuttaneet mainoskampanjoita muun muassa Vallila Interiorsin ja Helsingin Kaupungin Oopperan kanssa sekä lukuisien eri artistien, somevaikuttajien ja taiteilijoiden kanssa.

Kysy lisää tai pyydä portfoliomme täältä!

Save up to 6.90€ - ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN TILAUKSIIN