THIS IS US!

WHAT GLITTERNISTI?

Our brand name Glitternisti literally translates to “glitter junkie”. And that tells more about us than anything else!

Glitternisti is the biggest company in Scandinavia concentrating in cosmetic glitter and glitter makeup! From bachelorette parties to corporate events, birthdays, and baby showers to weddings, we come and literally cover your sh*t in glitter! Our global team consists of over 30 trained and adorable glitter makeup artists who can make your event super shiny! We also sell our unique Glitternisti glitter mixes online, check also biodegradable options!

The company started in 2016 as a one woman show and has now grown into vibrant and fun brand. Glitternisti HQ is located in Helsinki, Finland, where most of the glitter junky -ing happens!

Read more about what we do below!

Glittermeikkaus

Glittermeikit sopivat kaikille ja kaikenikäisille. Lapsille voimme tehdä glittertatuointeja, jotka toimivat samoin kun siirtokuvatatuoinnit ja pysyvät iholla muutaman päivän. Festarikansalle tarjoamme glittermeikkien lisäksi myös kasvotimantteja ja muita ihokoristeita, yritysjuhlissa viimeistelemme juhlalookit! Glittermeikit ovat todella kiva ja vieraita yhdistävä lisä kaikenlaisissa tapahtumissa.

Keikat voidaan toteuttaa myös kokonaan biohajoavilla tuotteilla tai esimerkiksi UV –glittereillä ja -maaleilla.

Lisää infoa tai lookbookin voit tilata täältä!

Kasvo- & vartalomaalaus

Halloween horrorit, perhoskuvat poskille, UV -reivikoristeet ja kokovartalomaalaukset glittereillä, tai ilman!

Glitternistin palveluihin kuuluu kaikki vartalokoristelut sekä vaativammatkin erikoismeikkaukset.

Lisää infoa kasvo- ja vartalomaalauksista tai lookbookin voit tilata täältä!

Lettibaari & kampaukset

Who does not love braids!? Viime aikojen festarihitin, eli lettibaarin voi tilata nyt myös yritys- ja yksityistapahtumiin. Letit ja kampaukset voidaan koristeilla glittereillä, helmillä, simpukoilla, tms.

Kauttamme onnistuu myös perinteisemmät juhla- ja pikakampaukset!

Lisää infoa tai lookbookin voit tilata täältä!

Pika- & klassinen meikkaus

Teemme myös pika- ja klassista meikkausta! Glittereillä tai ilman!

Lisää infoa tai lookbookin voit tilata täältä!

Face Florals

Etsitkö tapahtumaasi jotain uutta ja todella erikoista? Face Floralsit ovat aitoja prässättyjä kukkia, joilla saamme tehtyä käsittämättömän upeita luomuksia vieraittesi kasvoille. Näitäkin voi yhdistää gliltteriin 🙂

Lisää infoa tai lookbookin voit tilata täältä!

Glittertatuoinnit

Glittertatskat ovat todellinen lastenjuhlien hitti! Kauttamme voit tilata custom -tatuointisapluunat, jotka suunnittelemme ja toteutamme toiveittesi mukaisesti!

Lisää infoa kasvo- ja vartalomaalauksista tai lookbookin voit tilata täältä!

UV GLITTERIT & UV MAALAUS

UV glittereillä ja kasvomaalauksilla saat luotua iltabileisiin erityisen tunnelman! Kuvat LUX Helsinki -tapahtumasta, yhteistyökumppanina OP.

KUKKASEPPELEET & -WORKSHOP

Kesän 2019 uutuutena Glitternistiltä voi tilata juhliin tai tilaisuuteen myös kukkaseppeleitä tai kukkaseppele -workshopin. Voit tilata meiltä valmiit seppeleet tai pitää seppele -workshopin asiakasaktivointina tapahtumassasi.

Kysy lisää ottamalla meihin yhteyttä!

THE COMPANY & STORY

Glitternisti on helsinkiläinen ja Suomen ensimmäinen yritys, joka on erikoistunut glitteriin! Teemme glittermeikkejä ja -tatuointeja sekä muita vartalo- ja hiuskoristeluja tapahtumissa, yksityis- ja yrityistilaisuuksissa sekä esimerkiksi mainos- tai musiikkivideokuvauksia varten. Glitternistit voi tilata mihin tahansa päin Suomea. Lisäksi myymme glittereitä nettikaupassamme.

Glitternisti sai alkunsa vuoden 2015 Uuden Vuoden bileissä, johon yrityksen perustaja Tiina Hakala tilasi glittereitä. Glitternistin instagram-tili (jota pidetään g-nisteilyn virallisena syntymäpäivänä) avattiin toukokuussa 2016 ja ensimmäinen virallinen keikka oli Beyonce -bileissä saman vuoden kesäkuussa. Syksyllä 2017 glitternistiläisiin kuuluu lähes 40 mimmiä ympäri Suomen.

HILEASIAA? Laita viesti!

Keikkakyselyiden kohdalla viestissä on hyvä mainita juhlapaikan sijainti, arvioitu kellonaika sekä vierasmäärä, jotta osaamme tarjota oikean kokoista glittertiimiä. Voit myös laittaa suoraan sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Infoa jälleenmyyjistä löydät täältä!

Get in touch!

[email protected]

+358 40 576 3137

THIS IS (SOME OF) US

Save up to 6.90€ - ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN TILAUKSIIN